Nemme tips til, hvordan du promoverer en Instagram-konto, hvis du ikke er en professionel marketingmedarbejder »Bål til små virksomheder

Siden lanceringen i 2010 er Instagram forblevet en af ​​de gigantiske sociale medieplatforme med mange brugere verden over. En fremskrivning fra Statista indikerer, at der er omkring 1 milliard globale app-brugere, og tallet kan ramme omkring 1,2 milliarder om få år.

På grund af dette store antal brugere har mange mennesker indset, at de kan promovere virksomheder og tjene penge via deres Instagram-konti. Som følge heraf har der været et stigende behov for professionelle Instagram marketingfolk. Mens nogle mennesker udforsker effekten af ​​betalte likes, følgere, visninger og kommentarer fra sociale medier markedspladser som FollowersId, ville andre ønske, at de kunne mestre nogle online marketingtips, der kan sætte dem i stand til at promovere deres IG-konto.

Derfor har mange Instagram-brugere uden markedsføringserfaring forsøgt at booste deres virksomhedssider uden at se gode resultater. De er selvfølgelig ikke professionelle marketingfolk, der kender nogle tips og tricks, der kan promovere deres profiler på kort tid. Men hvad nu hvis der er nemme tips, som ikke-professionelle marketingfolk kan udforske for at promovere deres konti? Ja, nogle tips kan hurtigt booste enhver konto på sociale medier, hvis de bliver vedtaget selv af en ikke-professionel marketingmedarbejder. Nogle af disse kampagnetips diskuteres nedenfor.

Tip 1. Bland og øg indholdsproduktionen

At poste oftere har vist sig at være en af ​​mange menneskers bedste måder at promovere deres virksomhed eller personlige brand på Instagram. Desværre er en almindelig fejl, mange mennesker begår, at poste indhold med mellemrum på deres side i håb om at tiltrække flere følgere ved at gøre det. Sandheden er, at det ikke fungerer på den måde. De glemmer, at når Instagram-brugere besøger deres sider og ikke ser nyt indhold eller relevant indhold, bliver de hurtigt trukket til andres IG-side for at få information eller blive underholdt. For at undgå dette bør de poste mindst én gang om dagen.

Der er også behov for, at de, der ønsker at promovere deres Instagram-konto, blander det, de poster på deres side, da denne stil bringer mere begejstring for mange seere. Dette indhold kan være korte videoer, memes, billeder eller tekst. Denne stil vil også hjælpe dem med at finde ud af, hvad der klarer sig bedre på deres side.

Tip 2. Der bør være et tema til Instagram-feedet

Mange mennesker poster tilfældigt på deres konti, hvilket gør det svært for IG-brugere at identificere sig med deres indhold. Dette er ikke måden at promovere en Insta-side på. Folk skal forstå styrken ved at indsnævre deres indlæg til en bestemt niche. Wikihow foreslår, at populære Instagram-sider har et fælles tema. Folk besøger hver side af en bestemt årsag, og når de støder på modstridende indhold nu og da, er det ikke let at forstå, hvad kontoen repræsenterer. Der er mange nicher, folk kan vælge imellem. Nogle gange kan det også fungere at vælge to nicher, der repræsenterer et bestemt tema.

Tip 3. Krydspromover Instagram-virksomhedssiden

Tro ikke, at promovering af en Instagram-konto skal ske på Instagram-platformen alene. Sådan fungerer det ikke. Online markedsføring er ikke begrænset til kun Instagram, selvom kontoen er registreret på netop denne platform. Derfor bør folk også overveje flere sociale mediekanaler for at lave et opslag og linke deres Instagram-brugernavn til indlægget. Nogle andre populære sociale medier netværk, hvor de kan gøre dette, er Facebook, Twitter, LinkedIn og Pinterest.

Tip 4. Brug af e-mail

En anden måde, folk kan udforske for at promovere deres side, er at inkludere Instagram-håndtagene i deres marketing-e-mail. Uanset om det er via e-mail eller andre online-midler, er marketingfunktionens funktion for folk at trække deres produkter, brand og tjenester til andre mennesker. Sender du marketing-e-mails med IG-håndtaget vedhæftet i sidefoden af ​​e-mailen, vil dette håndtag afsløres for potentielle kunder, som nemt kan nå den Instagram-konto.

Så når folk gør dette, er der normalt en større chance for, at flere mennesker ankommer til deres sociale netværkskonto. En anden måde, folk promoverer deres profiler på via e-mail, er at annoncere konkurrencer og giveaways til deres kunder gennem e-mail-marketing. De får dette til at fremstå, så disse giveaways eller priser vil blive vundet på deres Instagram-side. Enhver kunde, der ser dette, vil højst sandsynligt ønske at vinde præmier til sig selv, og for at gøre dette er de tvunget til at besøge din profil.

Tip 5. Fremme på websteder

Mange virksomhedsejere har en hjemmeside til deres virksomheder, men de promoverer næsten ikke deres Instagram-side på deres hjemmesider. Et websted er et kraftfuldt marketingværktøj for alle, der håber at kunne booste konti på sociale medier hurtigt. Afhængigt af placeringsydelsen på søgemaskiner kan websteder nå ud til tusinder eller millioner af mennesker på en kortere tidsramme.

Mange websteder kommer nu med sociale medieikoner enten via plugin eller hårdkodede for at bruge denne metode. Dette gør det nemt for potentielle kunder at nå ud direkte ved hjælp af sociale mediers håndtag på deres hjemmesider. Det er væsentligt, at mange virksomheder er afhængige af billeder, såsom fast ejendom, boligindretning, fotografering osv. Nogle af disse produkter har en samling af Instagram-feeds. For yderligere at promovere en konto indlejrer folk også deres produktfeed fra Instagram, så når nogen klikker på linket, fører det personen direkte til din side.

Denne metode til at promovere en Instagram-side har vundet indpas og er blevet lettere gennem årene, fordi der er en masse plugins, der kan hjælpe enhver med at gøre dette.

Tip 6. Engager mere med følgere

Der er ingen bedre måde at promovere en virksomhedskonto på sociale medier organisk end at engagere sig med flere følgere. Følgerne på enhver social mediekonto er rygraden i den konto, og de giver relevans, social bevis og troværdighed til profilen. Det er der dog ikke mange, der ved; derfor tager det dem dage eller endda uger at nå tilbage til deres følgere.

Hvis ikke for andre ting, gør konkurrenceniveauet på det sociale medieområde det bydende nødvendigt for alle, der ønsker at promovere deres IG-side, at engagere sig konsekvent med deres følgere. Kunder ønsker at føle sig værdsat, og en af ​​måderne dette kan gøres på er at svare på deres kommentarer og spørgsmål. Også, når du gør dette, skal du ikke begå den fejl blot at være tilbageholdende eller doven med svar. I stedet skal du altid udnytte engagementet for at give dem mere.

Tip 7. Bidrag til relevante onlinefællesskaber

At deltage i nogle relevante online-fællesskaber og give passende bidrag kan være en fantastisk måde at gøre din Instagram-side mere synlig på. Ingen niche har ikke et fællesskab, der accepterer nye medlemmer. Ved at deltage i et af disse online-fællesskaber og bidrage, har mange mennesker fået flere følgere på deres sociale mediesider. Når et relevant bidrag falder i et fællesskab, vil mange gerne identificere sig med personen bag dette bidrag. Det er her, markedsføringen bliver interessant. Professionelle online marketingfolk gør her for at slippe et link til deres IG-side, så folk kan nå dem.

American Express bekræftede ovenstående punkt, da de skrev, at folk aktivt skulle bidrage og opbygge en rapport inden for det online-fællesskab, de befandt sig i, hvis de ønsker at promovere deres virksomhed.

Tip 8. Stil spørgsmål i indlæg

Mange mennesker tager fejl af at poste indhold regelmæssigt på deres side uden at forsøge at stille nogle relevante spørgsmål til deres følgere. Spørgsmål er en fantastisk måde at søge kundefeedback på, og folk, der gør dette, har oftere en bedre chance for at fastholde deres kunder og vinde nye.

Folk bør poste relevante spørgsmål, der vil tiltrække nyttige svar fra følgere om væsentlige emner for at få det rigtige. Spørgsmål bør ikke være kontroversielle eller for personlige.

Tip 9. Brug #hashtags

Hvad angår Instagram markedsføring eller promovering, er en fejl, folk skal undgå, brugen af ​​hashtags eller mangel på dem i indlæg. Relevante hashtags ledsager normalt opslag, der går viralt, og det kan få en konto til at nå ud til et større publikum.

Når vi taler om Instagram-hashtags, kan de være i forskellige kategorier, og hver type er essentiel for ethvert opslag. Den fungerer som en pilespids, der driver enhver post.

Her er forskellige hashtag-kategorier, som folk kan bruge:

 • Branchespecifikke hashtags.
  Disse hashtags hjælper en Instagram-konto med at nå ud til personer, der er interesserede i den virksomhed, siden tilbyder. Det er en af ​​måderne, hvorpå folk bygger autoritet på deres niche og forbinder med andre influencers i nichen. Eksempler på dette omfatter #tech, #engineering.
 • Populære hashtags.
  Et andet interessant hashtag folk kan bruge de populære hashtags. Disse kan gå med populære begivenheder, trending emner, dage i ugen. Eksempler inkluderer #picsofthedday, #gameoftheweek.
 • Lokationsbaserede hashtags.
  Lokationsbaserede hashtags hjælper folk med at opbygge organisk brandbevidsthed på deres placering. Derudover kan det hjælpe dem med at blive opdaget ret hurtigt og på Google-lokationer.

En anden spændende ting ved hashtags er at bruge op til 30 hashtags i et indlæg. Dette er dog ikke et must-do. Det, der er vigtigt, er at bruge relevante hashtags, der promoverer dit indhold.

Tip 10. Samarbejd med Instagram Influencers

En anden glimrende måde, folk kan promovere deres konti på, er at arbejde med nogle Influencers. Mange mennesker er måske ikke komfortable med denne metode, da det i de fleste tilfælde kræver mange penge at promovere en konto. Det kan dog være en god vej til tå, når man overvejer den langsigtede fordel.

En anden måde at gøre dette på er at følge kontoerne fra relevante Instagram-influentere eller berømtheder, som nogle mennesker måske kalder det. Bliv venligst fortrolig med deres brands, like, og kom altid med relevante kommentarer, som vil gavne andre følgere.

Tip 11. Brug IGTV

IGTV, som står for Instagram TV, er en anden måde, hvorpå mange mennesker promoverer deres side og markedsfører deres tjenester. Dette fungerer som en normal YouTube-kanal, hvor folk går gennem forskellige kanaler for at se videoer, der interesserer dem. Der er ingen tvivl om styrken ved videomarkedsføring i den nuværende digitale markedsøkonomi.

Denne metode giver en også mulighed for at uploade videoer fra deres Facebook- eller YouTube-kanal og vise dem på deres IGTV inden for kort tid.

Tip 12. Brug Instagram Live

Instagram Live er en fantastisk funktion, der har hjulpet mange mennesker med at afholde live spørgsmål og svar sessioner, online workshops og værdifulde kurser. For at få det bedste ud af denne metode bør folk dog informeres om, hvad de kan forvente, dagen, tidspunktet og hvad de har gavn af sessionen, hvis de deltager.

En stor ting ved dette er, at det giver følgerne mulighed for at stille spørgsmål og få svar med det samme. Dette skyldes, at så mange mennesker ikke har tid nok til at stille spørgsmål og vente i timevis på svar. Så man kan bruge Live til at vinde mere loyale følgere på Instagram.

Der er mange grunde til, at folk bør promovere deres virksomhed eller brand på Instagram, og nogle af dem er diskuteret nedenfor.

 1. Eksponering: Der skal gøres et seriøst forsøg på at promovere profilen for at opleve en rimelig grad af organisk vækst på Instagram eller få eksponering, hvor man kan konkurrere med andre etablerede brugere.
 2. Mere ubesværet publikumsengagement: Af alle sociale medieplatforme er Instagram en af ​​de bedste til at lette engagementet. Med deres IGTV- og Live-funktioner gør platformen det nemt at interagere med deres publikum. De mennesker, der kan gøre ordentlig brug af disse funktioner, vil altid drage fordel af den lette engagement, de bringer.
 3. : Med over 1 milliard aktive brugere gør Instagram det muligt for folk at nå mange målgrupper. Og ved hjælp af hashtags kan folk nu få en målrettet målgruppe for deres virksomheder. Så når folk bruger ressourcer på at promovere deres side, har de en chance for at nå millioner af brugere.
 4. Kunder: Virksomheder trives med en kundebase og ikke en hvilken som helst kundebase, men en enorm kundebase. Et af de mest tilgængelige steder at opbygge en stor kundebase til deres virksomhed er Instagram. Jo flere kunder man har, jo større er chancerne for at tjene flere penge.

Der er næppe noget bedre sted, hvor folk dyrker deres forretninger end på Instagram. Platformen rummer små og store virksomheder og har forvandlet mange brugere til millionærer. Men det er ikke en let bedrift at opnå.

Folk, der opnåede dette organiske vækstniveau, arbejdede meget hårdt for at promovere deres sider ved at bruge nogle af de ovenstående tips. Selvom pålidelige digitale marketingvirksomheder i de seneste år har sparet folk for stresset ved at skulle arbejde så hårdt for at promovere deres Instagram-konti på egen hånd. Men uanset hvilken måde folk vælger at opgradere deres IG-konto, er det vigtigt at gøre det på den rigtige måde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *