Stealth rekruttering, virtuelt salg kickoffs, Google Clouds Q4 – TechCrunch

Traditionelt holder virksomheder in-person sales kickoffs (SKO’er) i januar og februar for at netværke, uddanne salgsteams om nye produkter og udtænke strategier for det kommende år.

I disse dage er kongrescentrene og hotellets balsale, der engang var vært for disse begivenheder, mørke og stille.

Selvom de fleste ansatte er vaccineret, er virksomhederne stadig tilbageholdende med at sende dem til personlige begivenheder, og midt i en pandemi er mange arbejdere tilbageholdende med at stige på et fly.


Fuldstændige TechCrunch+ artikler er kun tilgængelige for medlemmer
Brug rabatkode TCPLUSROUNDUP at spare 20 % på et et- eller toårigt abonnement


En nylig undersøgelse blandt salgs- og marketingmedarbejdere viste, at kun halvdelen af ​​de adspurgte sagde, at de sandsynligvis ville deltage i et arrangement i 1. halvår 2022.

Hybride begivenheder vil ikke give hold en chance for at binde sammen over karaoke, men med en stram dagsorden og et overbevisende tema kan du oprette en virtuel eller hybrid SKO, som folk rent faktisk vil have lyst til at deltage i.

Hvis du leder et salgsteam, deler dette indlæg flere strategier til at finde et tema, der afspejler dine mål, samt råd om planlægning og tips om måder at udtrykke din virksomhedskultur på.

Selvom dit hold er spredt over flere tidszoner, er der stadig tid til at snuppe en sandwich og netværke: Zoom-karaoke tæller trods alt stadig som teambuilding.

Mange tak for at læse TechCrunch+ i denne uge!

Walter Thompson
Seniorredaktør, TechCrunch+
@din hovedperson

Med en kørselshastighed på 22 mia. USD, betyder det noget, om Google Cloud stadig taber penge?

(GDD) Kina 2019 den 10. september 2019

Billedkreditering: Lyu Liang/VCG via Getty Images

“Du skal bruge penge for at tjene penge” er en kliché, men hvis du bygger en virksomhed, der håber på at konkurrere i skyen, er det en kendsgerning.

I denne uge rapporterede Google Cloud 5,5 milliarder dollars i omsætning for 4. kvartal 2021, men “det var den gode nyhed,” rapporterede Ron Miller og Alex Wilhelm.

“Den dårlige nyhed var, at Google Cloud påløbne driftstab til en værdi af $890 millioner på samme tid.”

I betragtning af så høje indsatser, synes industriobservatører dog ikke overdrevent bekymrede over disse igangværende tab.

“Virksomheder af denne art kræver en masse forhåndsinvesteringer og udbygning af infrastruktur og går ofte ikke i balance i flere år,” sagde John Dinsdale, chefanalytiker hos Synergy Research.

3 måder web3 rekrutterere kan forbedre deres ansættelsesspil

En pil, der rammer bullseye, skærer den tidligere pil i midten.

Billedkreditering: motorenmano (åbner i nyt vindue) / Getty Images

Du ville ikke hyre en blikkenslager til at lave dine ledninger om, og du bør ikke hyre en web3-udvikler, hvis du bygger et team til din metaverse-startup.

Investorer falder i svime over startups i disse sektorer, men et fedt pre-seed-tjek er ikke en ansættelsesstrategi.

Gør tingene sværere, de fleste udviklertalenter er fokuseret på nogle få vertikaler, og alle tilbud, du giver, skal sammenlignes med incitamenter fra virksomheder som Apple og Microsoft.

“Ingeniører ønsker ikke kun at slukke brande, de ønsker at skabe og være pionerprojekter,” siger Sergiu Matei, grundlægger af den eksterne talentplatform Index.

På trods af bump starter kryptoinvestering 2022 med et brøl

Billedkreditering: Nigel Sussman (åbner i nyt vindue)

Kryptomarkedet har hidtil ikke haft et godt år, hvor Bitcoin har mistet næsten en femtedel af sin værdi, og andre tokens har oplevet lignende fald.

Men VC’er har tilsyneladende ikke noget imod det. Faktisk har finansieringen af ​​blockchain-startups allerede oversteget 4 milliarder dollars indtil nu i 2022, og investorer ser ud til at være opsatte på at holde tempoet oppe, skrev Alex Wilhelm i The Exchange.

“Selvfølgelig kommer SaaS værdiansættelser tilbage til Jorden, og nogle investorer tager tingene lidt langsommere end før – i det mindste så vi får at vide – men den nyfundne, eller måske omformede, konservatisme ser ikke ud til at tage fat i kryptomarked.”

Fintech klarede sig bedre end markedet i 2021, og det er klar til at gøre det endnu bedre

En bankbygning med søjler bestående af en talmatrix vises på en bærbar computerskærm.  Finansielle tjenester tilgængelige via webstedet på mobile enheder

Billedkreditering: Natalya Burova (åbner i nyt vindue) / Getty Images

Offentlige teknologivirksomheder havde et bannerår i 2021, men fintech-virksomheder klarede sig betydeligt bedre end de store aktieindekser, ifølge en rapport fra Matrix Partners.

Dana Stalder og Matt Brown fra Matrix skitserede de mest interessante fintech-trends i 2021 for TC+ og forklarede, hvorfor de mener, at sektoren også vil klare sig bedre end det bredere marked i 2022.

“Fintechs konsekvente outperformance signalerer, at ændringerne forårsaget af COVID-19 – herunder skift mod e-handel, onlinebetalinger og digitale interaktioner i forhold til fysiske – er kommet for at blive.”

MariaDB SPAC-aftalen kan vise sig at være en nøgletest for enhjørningsudgange

Billedkreditering: Nigel Sussman (åbner i nyt vindue)

SPAC’er havde et godt løb. Men intet varer evigt.

Open source relationelle DB-udbyder MariaDB’s SPAC-aftale kan dog være en klokkeklare for startups, der er for dyre til at blive solgt, men endnu ikke modne nok til børsnotering, skrev Alex Wilhelm i The Exchange.

“MariaDB får en ret god pris for sin egenkapital og et bundt kontanter til at starte. Transaktionen indikerer, at enhjørninger og virksomheder i nærheden af ​​det værdiansættelsesmærke med mellem-dobbeltcifret ARR kan finde en SPAC-partner, der vil tage dem til de offentlige markeder langt forud for, hvornår de måske er i stand til på egen hånd.”

3 visninger: Hvad fortæller ‘Line Go Up’ os om tilstanden på NFT-kunstmarkedet?

En annonce for Big Cats non-fungible token (NFT) på et elektronisk billboard på Times Square fredag ​​den 28. januar 2022.

Billedkreditering: Bloomberg (åbner i nyt vindue) / Getty Images

Samlere brugte $22 milliarder på NFT’er i 2021, op fra $100 millioner året før.

Sidste måned udgav den canadiske videograf Dan Olson en to-timers video om hans stærke holdninger til web3 og blockchain-teknologi med titlen “Line Goes Up – The Problem With NFTs.”

Jeg bad John og Alex om at dele deres tanker om Olsons video som udgangspunkt for at diskutere tilstanden i kryptoindustrien generelt. Her er hvor vi endte:

  • Walter Thompson: NFT’er er næppe minimumslevedygtige produkter
  • John Biggs: En shakeout skal ske, for at teknologien kan tage fart
  • Alex Wilhelm: Jeg vil bare ikke have din NFT

11 måder at gøre personlig shopping mere effektiv og rentabel

skilt på asfalten, gulmalet nummer elleve på grå gade, gule streger som et hjørne på vejen, plads til tekst

Billedkreditering: ounes Kraske (åbner i nyt vindue) / Getty Images

Min yndlingshistorie fra min tid i detailhandlen: at hjælpe en kendt kunde med at finde en bog, de ledte efter, selvom den eneste detalje, de kunne huske, var, at den havde et blåt omslag.

Jeg reflekterer over det øjeblik, når jeg tænker på, hvor vigtigt personalisering er for onlinesælgere. E-handelsplatforme bør bruge ethvert signal, de kan opdage, til at triangulere shoppere langs kunderejsen, skriver Vitaly Alexandrov, grundlægger og administrerende direktør for Food Rocket.

Alexandrov tager os med på et dybt dyk i online-shoppingområdet, og deler markedsføringstaktikker og dataindsigt, der gør hverdagsagtige shoppingoplevelser mere mindeværdige.

”Der er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt man skal tilbyde personlige digitale oplevelser. Alt mindre er et dødsstød for dit brands langsigtede succes.”

Når offentlige teknologivurderinger falder, udvikler startup-investeringer sig så hurtigt nok?

Billedkreditering: Nigel Sussman (åbner i nyt vindue)

Når en akties værdi falder 10 % eller mere fra dens seneste højde, kaldes det en korrektion. I denne uge oplevede aktier i Facebook, PayPal, Spotify, Snap og andre high-flyers tocifrede procentvise fald.

I gårsdagens udgave af The Exchange kiggede Alex Wilhelm på offentlige teknologivurderinger og konkluderede, at jorden flytter sig under fødderne.

“Hvorfor? Investorer havde værdsat et væld af virksomheder, ligesom deres pandemiske bump var mere beslægtet med deres nye virkelighed. Men det viser sig, at en masse pandemisk vækst ikke var gratis – det kom på bekostning af senere vækst.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *