Things to Look for While Considering Marketing Automation Software

Teknologi er nu blevet indarbejdet i alle felter, og det at udvikle sig uden det ser uholdbart og stenældet ud. Det samme gælder for erhvervslivet. Uanset hvilken virksomhed du er i, kan underminering af teknologi få dig til at tabe kapløbet. Og da markedsføring er en af ​​de mest vitale dele af enhver virksomhed, er der marketingautomatiseringssoftware, som du kan bruge til at booste din virksomhed. Sådan software har hjulpet marketingfolk og virksomhedsejere på mange måder, såsom at engagere sig med kunden, opsætte arbejdsgangen og endda analysere resultatet af deres indsats.

Selvom der nu er så meget software til marketingautomatisering derude, at brugeren ofte bliver forvirret over, hvilken software de skal vælge til deres virksomhed. Her vil vi liste de punkter, du bør overveje, og vil hjælpe dig med at vælge den perfekte software til dine forretningsbehov.

De mest vitale faktorer, når man overvejer Marketing Automation-software

Der kunne være mange typer software, der kunne tilbyde den samme funktion, men ikke alle disse software ville tilbyde nøjagtig de samme funktioner. Derfor skal du vælge den software til marketingautomatisering, der passer til din virksomhed. Og følgende er de faktorer, der vil hjælpe dig med at skelne mellem software.

Produktets egenskaber

Mens du overvejer software, skal du først stille dig selv og dit team nogle spørgsmål. Disse spørgsmål bør relatere softwaren til dine forretningsbehov, såsom tilbyder denne software alle de nøglefunktioner, du leder efter? Er softwaren kompatibel med al anden software eller apps, du allerede bruger? Er denne software magen til dem, dine konkurrenter bruger?

Marketing Automation Software kommer i disse dage med mange avancerede funktioner, såsom funktionen til automatisk at sende nyhedsbreve til kunderne. Softwaren bør også have andre overbevisende funktioner, der er almindelige i disse dage, såsom Multivariate test og HTML træk-og-slip-builder. Og hvis din virksomhed er kundeorienteret, så kan du også tilføje nogle flere funktioner til listen, såsom formularoprettelse og postfunktioner for at få kundefeedback. Men uanset hvilke funktioner du leder efter, så husk én ting: det skal vokse din virksomhed.

Brugergrænseflade

Softwarens brugergrænseflade er det vigtigste element i enhver software, især når du sigter den til daglig brug. Uanset forretningsautomatiseringssoftware er brugergrænsefladen også vigtig i normal software, som vi endda bruger til vores personlige brug. Det hjælper os med nemt at manøvrere forskellige faner, bruge forskellige værktøjer og funktioner og endda i marketingkommunikation. Alt og alt skal du sørge for, at den marketingautomatiseringssoftware, du bruger, er lydhør, intuitiv og brugervenlig. Da det er nemt og nyttigt, ville softwarens brugergrænseflade være. Jo mere effektivt vil det blive brugt og dermed hjælpe dig med at vokse din virksomhed.

Integration af softwaren

Mens du overvejer marketingautomatiseringssoftwaren til din virksomhed. Det er meget vigtigt at sikre, at den integreres perfekt med andre former for software og de operativsystemer, du bruger. Hvis sådan software ikke kan integreres, skal du muligvis miste denne software eller den anden, hvis den er afgørende for din virksomheds behov. Tag for eksempel banksystemerne. De skal sikre sig, at den marketingautomatiseringssoftware, de bruger, perfekt integreres med deres globale operativsystemer og software til styring af kunderelationer.

Den tekniske support softwareudviklerne yder

Dette er en afgørende faktor, som du skal huske på, mens du vælger marketingautomatiseringssoftwaren for at få din virksomhed til at vokse. Det er vigtigt, fordi software normalt viser tekniske fejl. Og mange gange kan det ikke rettes uden hjælp fra softwareproducenternes tekniske supportteam. Sørg derfor for, at det tekniske supportteam for den software, du bruger, altid er tilgængeligt, hurtigt reagerer og giver løsninger.

Læringsressourcerne

Meget ofte og det meste af marketingautomatiseringssoftwaren er ikke let at lære, især for personer, der ikke er teknologikyndige. Men under sådanne omstændigheder er læringsressourcerne fra udviklerne en stor hjælp. Derfor, før du køber og bruger sådan software, skal du sikre dig, at læringsmetoderne i softwaren er tilgængelige i alle former, såsom e-bøger, how-to-do-videoer, træningsprogrammer.

Den tekniske support softwareudviklerne yder

Kilde: Scorpion

Dette er en afgørende faktor, som du skal huske på, mens du vælger marketingautomatiseringssoftwaren for at få din virksomhed til at vokse. Det er vigtigt, fordi software normalt viser tekniske fejl. Mange gange kan det ikke rettes uden hjælp fra softwareproducenternes tekniske supportteam. Sørg derfor for, at det tekniske supportteam for den software, du bruger, altid er tilgængeligt, hurtigt reagerer og giver løsninger.

Læringsressourcerne

Meget ofte og det meste af marketingautomatiseringssoftwaren er ikke let at lære, især for personer, der ikke er teknologikyndige. Men under sådanne omstændigheder er læringsressourcerne fra udviklerne en stor hjælp. Derfor, før du køber og bruger sådan software, skal du sikre dig, at læringsmetoderne i softwaren er tilgængelige i alle former, såsom e-bøger, how-to-do-videoer, træningsprogrammer.

Skal tjekke anmeldelser og fora for de tidligere brugere

Kilde: Scorpion

Uanset hvilken marketingautomatiseringssoftware du overvejer at bruge eller købe, skal du tjekke anmeldelserne online. Det kan ikke være muligt, at du er den første bruger af softwaren. Det er heller ikke muligt, at dets tidligere kunder eller brugere ikke har talt om softwaren online. Således vil du nemt finde en række software’er online, som du kan se, og afhængigt af kvaliteten af ​​anmeldelser, træffe din beslutning. Disse anmeldelser vil også fortælle dig om fordele og ulemper og nogle skjulte funktioner og fejl ved softwaren. Men der er også en masse falske anmeldelser derude, så overvej kun de anmeldelser, der ser ægte og omfattende ud. Spring den korte over.

Softwarens pris

Dette er en af ​​de vigtigste faktorer, mens du overvejer marketingautomatiseringssoftware, da det vil påvirke din lomme. Så meget software er gratis, men mange er også betalt, og nogle kommer også med årlige eller månedlige abonnementer. Dernæst afhænger prisen på softwaren af ​​en masse faktorer, såsom appens premium-funktioner. Servertyperne softwaren bruger, såsom on-site eller cloud, og også på softwarens lagerkapacitet. Og bortset fra disse faktorer, påvirker mærket eller leverandøren af ​​softwaren også dens pris. Den bedste måde at kontrollere softwarens rimelige pris på er ved at sammenligne dem med anden software, der giver lignende funktioner og lagerkapacitet. Hvis den software du overvejer tilbyder noget mere end de andre til samme pris. Så træffer du den rigtige beslutning.

Så nu ved du, hvad du skal kigge efter, mens du overvejer marketingautomatiseringssoftware til dine forretningsbehov. Og blandt alle de faktorer, vi har listet her for ideel software til marketing automation. Vi mener, at brugergrænsefladen er den mest kritiske funktion, da den påvirker softwarens brugervenlighed og hastighed. Jo lettere brugergrænsefladen af ​​softwaren er, jo nemmere er softwaren. På den måde får du mere tid til at investere i andre aspekter af din virksomhed for at få din virksomhed til at vokse. Og der er også en masse marketingbureauer derude og endda på internettet, som du kan bruge til dit markedsføringsformål, bortset fra softwaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *